Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image
Billboard post image

Harry Agganis Arena + John Hanckock Recreation Center

with Cannon Design

Particular attention was paid to the integration of highly-efficient and easiliy-maintained lighting fixtures throughout; the design for the natatorium in particular sought to reduce glare (especially with competitive swimming) whilst maximizing even daylighting.

The arena and fitness center are a part of Boston University’s Student Village and was envisioned as a comprehensive and innovative facility which would meet the long-term needs of varsity athletics and provide recreational facilities for its staff and student body. It includes a 280,000 square foot recreation center, an arena with a capacity for 8,000 seats, parking, retail space, theatres, outdoor courtyards and new residences for students.